Srđan Škrbić i Miroslav Kosić na saslušanju priznali krivicu: Pljačkaši grobova plan skovali u ćeliji!

Autor:

Hronika

10.12.2019

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Škrbić (43) iz Starih Banovaca i Miroslav Kosić (40) iz Žablja, koji su uhapšeni jer su oskrnavili grob učiteljice Dragice Krstić, na saslušanju u tužilaštvu priznali su krivicu, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Foto: youtube.com/ Radio-televizija Vojvodine
BIZARNO Ukrali četiri zlatna zuba učiteljici

- Detaljno su opisali kako su obili grob učiteljice i šta su uradili sa ukradenim zlatom. Određen im je pritvor zbog povrede groba i teške krađe - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako saznajemo, Škrbić i Kosić već su ranije robijali zajedno i od tada datira njihovo prijateljstvo.

- Obojica su poznati pravosudnim organima upravo zbog krađa. Zajedno su se obreli u zatvoru i verovatno su tamo dogovorili "partnerstvo". Već duže vreme rade zajedno - dodaje naš sagovornik.

Jednom od njih bila učiteljica

Prema nezvaničnim saznanjima, jednom od osumnjičenih pokojna Dragica Kristić je bila učiteljica. Pored dvojice uhapšenih, policija traga i za trećim saučesnikom ove nečuvene pljačke.

Lopovi su bizarnu pljačku na groblju u Starim Banovcima počinili zbog četiri zlatna zuba koja je imala pokojna učiteljica. Vilicu sa zubima lopovi su potom odneli u Novi Sad, gde su počupali zube, a zatim ih prodali kao staro zlato.

- Od vrednosti koje su odneli iz groba, pored četiri zlatna zuba, bila je i jedna minđuša, a ukupna zarada preprodajom starog zlata je oko 50.000 dinara - navodi izvor blizak istrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading