Porodica skuplja novac da dopremi telo Nikole: Otišao trbuhom za kruhom, vraćaju ga u kovčegu

Autor: Republika

Hronika

11.12.2019

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovačka policija traga za grupom Srba koja se sumnjiči da je umešana u smrt Nikole Kosanića (22), koji je u nedelju pronađen mrtav u centru Bratislave. Nesrećni mladić je iz Malog Popovića kod Sopota, a kobne večeri je brutalno pretučen i ostavljen da leži bez svesti na ulici. Prema prvim informacija, pretpostavlja se da Nikola napadače nije poznavao odranije. Ubrzo nakon ubistva, policija u Bratislavi je objavila snimak sa nadzornih kamera, na kojem se vidi nekoliko muškaraca, starosti od 20 do 35 godina, koji se sumnjiče za napad.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen/Pixabay.com
Nikola (22) nasmrt pretučen u Bratislavi

Porodica nastradalog Srbina u mestu Mali Popović juče nije bila u stanju da daje izjave. Ipak, komšije kažu da je Nikola bio vredan mladić koji je u Slovačku otišao kako bi zaradio "koji dinar više".

- Svi smo šokirani! On je jako dobar dečko, nikad nije pravio probleme! Povremeno je radio u Slovačkoj kao fizikalac na građevini da zaradi za bolji život. Nikola ima tri sestre, cela porodica mu je za primer, sigurna sam da on nije inicirao sukob - kaže komšinica.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa bliskog porodici nastradalog Nikole, zasad nije poznato kada će mladić biti sahranjen u svom rodnom mestu.

- Trenutno porodica sređuje papire i skuplja novac za dopremanje tela iz Slovačke u Srbiju, što je poprilično skupo - kaže poznanica Kosanićevih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading