U Davidovića pucano iz snajpera: Otkrivamo kakve veze on ima sa opozicijom u Crnoj Gori!

Autor: Republika

Hronika

10.12.2019

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović koji je večeras ranjen u Kraun plazi u Beogradu je poznat kao finansijer opozicije u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako Republika saznaje, Davidović je upucan spolja, iz snajpera.

Na Novom Beogradu je pronađen zapaljen automobil koji je u potpunosti izgoreo, a na zadnjem sedištu je pronađen snajper. 

Davidović već dve, tri godine živi u Srbiji.

Da potestimo, Davidović je ranije govorio da srpski narod u Crnoj Gori danas nažalost "živi u golgoti", da su srpske stranke "dotakle dno", da Demokratska partija socijalista, koja pobeđuje kupovinom glasova, potpuno isključuje Srbe iz vlasti. 

Miodrag Daka Davidović je upešni privrednik i vlasnik kompanije "Neksan", a prethodnih godina je najavljivao da nije isključena mogućnost da stane na čelo ujedinjene opozicije Crne Gore.

Davidović, koji je inače srpski ktitor, a pomogao je i obnovu manastira Ostrog. Ranije je izjavljivao da treba slediti primere naših predaka koji su svoje zadužbine darovali srpskom narodu i državi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading