(FOTO) Prve fotografije Gurovića nakon presude: Ovako je reagovao posle izrečene kazne

Autor: Republika

Hronika

13.12.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Milan Gurović sklopio je sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom u kom je priznao da je bio nasilan prema supruzi i ćerki na osnovu kog je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milan Gurović nakon presude

Proslavljeni košarkaš pri izlasku iz tužilaštva nije bio raspoložen za razgovor sa novinarima, pa je brzinski ušao u automobil prekrivajući glavu kapuljačom.

Gurović je danas pušten na slobodu, nakon dva dana provedenih u pritvoru.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Milan Gurović uhapšen je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je u porodičnom stanu na Novom Beogradu u utorak uveče brutalno pretukao suprugu Tanju (43) i ćerku Milicu (16).

Incident se dogodio u porodičnom stanu Gurovića, u Novom Beogradu. Bračni par se navodno najpre verbalno sukobio, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, u koji se umešala i njihova ćerka.

Gurović, koji je u braku sa Tanjom više od dve decenije i sa kojom ima četvoro dece, tvrdi da je bio napadnut i da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod već nekoliko godina, a ona na to ne pristaje.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Navodno, kako je izjavio, Tanja je u besu nasrnula na njega, pljunula ga i gurnula. Nakon toga, on ju je uhvatio za vilicu i odgurnuo od sebe. Po njemu, to je bilo sve. Tvrdi da supruzi nije naneo nijedan udarac, niti ogrebotinu i da su eventualne promene na njenom licu - posledica nedavne intervencije botoksom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading