Pitbul saslušan oko likvidacije njegovog brata: Ubica je bio u sudnici, dobacivao je iz publike

Autor:

Hronika

14.12.2019

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Marjana Vujačića (34), državljanina Crne Gore, 12. decembra podignuta je optužnica kojom se tereti za ubistvo Vranjanca Jugoslava Cvetanovića (31), brata Saše Cvetanovića (35) zvanog Pitbul, osuđenog za ubistvo brata Luke Bojovića.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Saša Cvetanović

U istrazi koju je pokrenulo Više javno tužilaštvo u Vranju saslušani su svedoci ovog slučaja, među kojima je i Pitbul. Kako saznaje nedeljnik Ekspres, on je tom prilikom pomenuo još dve osobe, koje do sada nisu pominjane u istrazi ubistva Jugoslava Cvetanovića.

- Cvetanović je naveo izvesnog muškarca, poznatog po nadimku Marko Plavi. Rekao je da se on raspitivao za njegovog brata Jugoslava, da se interesovao gde živi, kuda se kreće... Pomenuo je još jednog muškarca, za koga sumnja da je učestvovao u ubistvu njegovog brata, a koga je viđao u sudnici tokom postupka koji se vodio protiv njega. Taj muškarac mu je nekoliko puta u sudnici dobacivao iz publike - prenosi Ekspres izjavu neimenovanog izvora.

Cvetanović je bio svestan da njegovog brata hoće da ubiju, o čemu je javno govorio šest meseci pre nego što se to i dogodilo.

- Molim vas da mog brata saslušate što pre. Ubijaju advokate, sve ljude. Pozovite ga dok je još živ - rekao je Cvetanović u martu 2017. sudiji koji mu je sudio za ubistvo Nikole Bojovića.

Jugoslav je ubijen je 27. septembra 2017, a na prvom ročištu posle ovog zločina, 4. oktobra iste godine, Saša Cvetanović je "čestitao" Luki Bojoviću "što mu je ubio brata".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading