Manijak primoravao rođaku (11) na bludne radnje, pa dobio sramnu presudu

Autor: Kurir, Republika

Hronika

15.12.2019

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

G. I. (65) iz Leskovca osuđen je na godinu dana zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad svojom daljom rođakom koja je tada imala 11 godina, a koju je dve godine primoravao na oralni seks.

Foto: Ilustracija

Leskovčanin, inače otac troje dece, uhapšen je 2015. nakon što ga je devojčicina baka zatekla kako je drži na kolenu, a ruku joj stavlja u međunožje.

- Prema devojčicinom iskazu, on je počeo da je uznemirava i primorava na oralni seks kada je imala devet godina, a baka je videla i da je G. I. devojčicu ljubio u usta i lizao joj obraze. Baka je devojčicu otrgla od G. I., ali je preplašeno dete molilo da ne priča ništa ocu. Međutim, baka je nije poslušala, pa je njen otac posle nekoliko dana saznao za sve, a G. I. je uhapšen - priča izvor.

G. I. nikada nije priznao krivicu, tvrdeći da je baka sve pogrešno shvatila, a čak je i devojčicina majka, koja je rastavljena od njenog oca, u nekom momentu kazala da je njena ćerka sklona lažima i da je "ako se to uopšte desilo, sama to isprovocirala".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading