(VIDEO) 4 vozila uništena, vatrogasci, Hitna pomoć i policija! Teške scene na putu Subotica-Bajmok gde je dvoje poginulo

Autor: subotica.com

Hronika

19.12.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7 časova na putu Subotica-Bajmok kada su poginule dve osobe.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Foto: ilustracija

Na oko 300 metara od EKO pumpe, iz pravca Subotice, jutros se desila saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe poginule na licu mesta.

U teškoj saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri vozila, koja su pretrpela ozbiljna oštećenja, a poginuli su muškarci iz Bajmoka i Mišićeva, piše subotica.com.

Na licu mesta posle policije koja je obezbedila saobraćajnicu, vrlo brzo je došlo više vozila hitne pomoći i vatrogasaca koji su ukazivali pomoć povređenima i vadili tela iz smrskanog automobila.

Saobraćaj na tom delu puta je zaustavljen, a vozila se preusmeravaju na Tavankutsku obilaznicu, preko Ljutova. Saobraćajna policija je obezbedila put i upućivala vozače da se okrenu i nastave put alternativnim pravce.

To su vozaći automobila većinom prihvatili, međutim stvorila se duža kolona kamiona koji nisu u mogućnosti da okrenu.

Kako je nezvanično rečeno, prekid saobraćaja bi trebalo da traje barem do pola 10. Ukoliko se ranije stvore uslovi za normalizaciju putnog pravca, vozila će se propuštati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading