(VIDEO) Novosadska policija munjevitom brzinom zgrabila lopove! Pogledajte trenutak hapšenja Predraga i Nenada koji su digli violinu od pola miliona

Autor:

Hronika

19.12.2019

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Nenada. S. (1969) iz Temerina i Predraga. J. (1972) iz Stare Pazove, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Jedan od uhapšenih lopova

Sumnja se da su, 1. novembra ove godine, u Bačkom Petrovom Selu, iz otključanog automobila ukrali violinu koja je u vlasništvu poznatog violiniste Lajka Feliksa., izrađenu početkom 19. veka, čija se vrednost procenjuje na pola miliona evra.

Prilikom intervencije policije u Novim Banovcima, jedan od osumnjičenih kod koga je bila violina,  pokušao je da pobegne i usput je odbacio muzički instrument. Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Bečeju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading