Drogirani Srbin izazvao nesreću u Barseloni u kojoj je poginula beba

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

19.12.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Srbije (42) osumnjičen je da je u utorak, pod dejstvom droge, izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Barseloni u kojoj je poginula beba stara svega 17 dana.

RepublikaFoto: youtube.com/La Vanguardia
Auto u kome se nalazila beba je potpuno smrskan

Nesreća se dogodila na auto-putu nešto pre 19 časova, kada je neimenovani državljanin Srbije svojim vozilom udario u drugo vozilo u kom se nalazila porodica sa bebom. Automobil u kom je bila beba se odbio i udario u zaštitnu ogradu, usled čega se potpuno smrskalo.

Od siline udarca beba je preminula na licu mesta, dok su otac, majka i deda nesrećnog deteta prebačeni u bolnicu sa teškim telesnim povredama. Kako prenose lokalni mediji, otac je u kritičnom stanju.

Osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće prošao je sa lakšim povredama i odmah je priveden. Prema nezvaničnim informacijama, u njegovoj krvi pronađena je veća količina metamfetamina i hašiša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading