POZNATA EX-JU GLUMICA U KRIMINALU DO GUŠE: Uhapšena zbog šverca kokaina iz Španije

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

19.12.2019

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makedonska 59-godišnja pozorišna, filmska i televizijska glumica Silvija Stojanovska uhapšena je danas pod sumnjom da je pripadnica bande za šverc kokaina, navodi Televizija Telma.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Silvija Stojanovska

Po njihovim izvorima, pri švercu 700 kilograma kokaina iz Španije, Stojanovska je omnogućila "logistiku" dvojici braće, makedosnkim državljanima, od kojih jedan živi u Madridu, a drugi u Skoplju.

Sudija za prethodni postupak Krivičnog suda u Skoplju odredio je Stojanovskoj kućni pritvor, a muškarcu koji je priveden s njom u okviru iste istrage, određen je 30-dnevni zatvorski pritvor.

Agencija Makfaks je javila da je, kada je izvedena iz suda, na pitanja novinara da li je uhapšena na granici i da li je znala da Tužilaštvo za organizovani kriminal vodi istragu protv nje, rekla samo:

 

 

"Bože, Bože!"

Za delo za koju Stojanovsku sumnjiči to tužilaštvo predviđena je kazna od namanje pet godina zatvora.

Prema portalu "Sakam da kažam", Silvija je članica ansambla Dramskog teatra u Skoplju, gde je 2005. godine bila i direktorka. Njena najnovija filmska uloga je bila "Oslobađanju Skoplja" 2016, a sada igra u domaćoj televizijskoj seriji "Familija Markovski".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading