(FOTO) Detalji tragedije u kojoj je poginuo policajac: Ispao iz BMW-a, pa se utopio

Autor:

Hronika

22.12.2019

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac Danijel Radaković (49) iz Bačkog Gračaca poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu Odžaci - Bački Gračac, nedaleko od "Hipola". On je u noći između subote i nedelje, vozeći BMW, sleteo s puta i tokom prevrtanja automobila ispao na beton i na licu mesta preminuo. Automobil je potom upao u kanal Dunav-Tisa-Dunav i potonuo.

RepublikaFoto: facebook.com/Daniel Radakovic
Daniel Radaković

- To veče auto je pozajmio od sina i krenuo za Odžake. Najverovatnije zbog klizavog kolovoza i neprilagođene brzine udario je u zaštitni odbojnik, preleteo ga i upao u kanal - kaže izvor iz istrage.

Pošto se nije znalo da li je još neko bio sa stradalim policajcem u vozilu, u pomoć su pozvani ronioci Društva za podvodne aktivnosti iz Apatina, koji su potom i pomogli izvlačenje automobila iz kanala.

RepublikaFoto: ST/M. MIRKOVIĆ
Izvlačenje automobila iz kanala

- Poziv smo dobili u pola jedan, a već u dva smo bili na licu mesta. Na intervenciji nas je bilo šestorica iz kluba. Nakon što smo zaronili i ustanovili da u automobilu nije bilo više nikoga, pomagali smo pri izvlačenju automobila i za manje od pola sata bio je na površini - objašnjava Mile Bujić, predsednik DPA Apatin.

Zbog klizavog kolovoza i velike brzine udario je u zaštitni odbojnik, preleteo ga i upao u kana

Tragično stradali policajac je bio zaposlen u Policijskoj stanici Odžaci, a u vreme nesreće nije bio na dužnosti.

RepublikaFoto: ST/M. MIRKOVIĆ

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading