(ŠOK SNIMAK) Automobil udara u pumpu, plin curi na sve strane, svi beže od vatrene stihije glavom bez obzira

Autor: Republika

Hronika

23.12.2019

12:41 >> 13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Eksplozija na benzinskoj pumpi "Nešković" u blizini Zvornika nam je prijavljena danas oko 10 časova i na lice mesta odmah su upućena četiri vatrogasna vozila", rekao je za Srpskainfo šef službe Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik Slaviša Milić.

Koliko je situacija ozbiljna i kakva panika je zavladala najbolje ilustruje deo video snimka koji je objavila Info Bijeljina na kojem se vidi kako autor vozilom ide unazad, kako bi pobegao od katastrofe.

Iz Policijske uprave Zvornik zvanično je potvrđeno da je jedana osoba poginula, a više njih povređeno u eksploziji kakva dugo nije viđena na ovim prostorima.

On je pojasnio da je tom prilikom pričinjena nemerljiva materijalna šteta.

- Do eksplozije je došlo kada je auto udario u pumpu za pretakanje i tom prilikom oštećeno je devet vozila. Osim vozila pričinjena je šteta i na drugim objektima u blizini - rekao je Milić za Srpskainfo.

 

Prema njegovim rečima došli su im u pomoć vatrogasci i iz susednih opština, te ističe da će ostati na licu mesta dok ne ugase vatru i dok ne bude sve bezbedno, piše Srpskainfo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading