Potvrđena optužnica protiv Neđeljka Đurovića za teško ubistvo studenta: Okrvavio ruke zbog iz "ličnog nezadovoljstva"

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

23.12.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je potvrdio optužnicu protiv Neđeljka Đurovića (29) iz Požžarevca kojom se tereti da je 27. januara ove godine na smrt izbo Miloša Mileusnića (24), ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Suđenje optuženom Đuroviću će uskoro početi.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš Mileusnić i Neđeljko Đurović

Ovom odlukom od 12. decembra odbijena je žalba Đurovićeve odbrane i potvrđeno je rešenje Višeg suda u Beogradu kojim je u oktobru potvrđena optužnica protiv njega, rekla je za Tanjug portparolka Apelacionog suda u Beogradu Mirjana Piljić.

Đurović se nalazi u pritvoru od hapšenja.

Potvrđenom optužnicom Višeg javnog tužžilašštva, on se tereti za krivično delo tešško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.

Njemu će u Višem sudu uskoro biti zakazan početak suđenja.

 

 

Đurović je zimus na sasluššanju u tužžilašštvu negirao ubistvo, tvrdeći da uopššte nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića u vreme ubistva, iako je, prema pisanju medija dan ranije, u policiji priznao ubistvo, koje je navodno izvrššio iz "ličnog nezadovoljstva", iako ubijenog nikada pre nije video.

Đurović je iz imućne porodice iz Požžarevca, ali godinama žživi u Begradu, gde su mu roditelji kupili stan.

U Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari 27. januara ujutru izboden je Mileusnić, student iz Čacka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading