(FOTO) Suprug ubijene pevačice se opušta pred suđenje: Zoran avionom krenuo u potragu za Deda Mrazom!

Autor: T. M.

Hronika

24.12.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović se opušta pred suđenje! Kako Srpski telegraf saznaje, Marjanović će u sredu ponovo sesti na optuženičku klupu zbog sumnje da je ubio suprugu i pevačicu Jelenu Marjanović u aprilu 2016. godine, a po svemu sudeći, vreme uoči suđenja koristi da opuštanje sa ćerkom Janom!

RepublikaFoto: facebook.com/Zoran Marjanovic
Zoran Marjanović

Tri dana pred ročište Zoran je na Fejsbuk profilu objavio fotografiju iz aviona, ispod koje je objavio zanimljiv status.

- Tražimo zapadnog Deda Mraza, pre nego što on nas pronađe i podeli narodu čipove kao savremene paketiće. Te ga vodimo na Ravnu goru da se upozna sa lepotama ove naše divne Srbije. Ajde, brale, pali motore - napisao je Marjanović.

Ipak, kako navodi za naš list, vikend je proveo na aerodromu gde je odveo ćerku da vidi avione.

- Jana jako voli avione, bila je presrećna. U pitanju je mali aerodrom, a fotografije smo napravili na pisti, nismo leteti. Hteo sam i da uradim nekoliko padobranskih skokova kako bi Jana sa zemlje gledala moje prizemljenje, ali smo to ostavili za drugi put jer je počeo pljusak - kaže Marjanović za naš list i dodaje da svakog vikenda ćerku vodi da vidi nešto novo.

Podsetimo, suđenje Zoranu Marjanoviću, koji se tereti za ubistvo supruge, počelo je u septembru. Marjanović je negirao krivicu za ovaj zločin, a na sutrašnjem ročištu trebalo bi da bude saslušan i njegov brat Miloš. Ovo će biti prvi put da Miloš govori o ubistvu pevačice i njegove snaje s obzirom na to da se u tužilaštvu pozvao na pravo da ne svedoči.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading