Zašto je Marko menjao sijalicu kad je mesar? Otac druga o stradalom tinejdžeru

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

24.12.2019

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek je bio nasmejan i spreman za šalu. Ovim rečima najbolje može da se opiše lik maloletnog mladića Marka Živojinovića (17) iz Boževca kod Požarevca koji je u ponedeljak navodno nastradao od strujnog udara u mesari firme "Union MZ".

RepublikaFoto: pixabay.com/facebook.com/ FK BSK 1924 Bozevac
Marko je poginuo dok je menjao sijalucu u hladnjači

Samo rečima hvale, Marka opisuju njegovi drugovi i saigrači iz Fudbalskog kluba BSK 1924 Boževac gde je nesrećni mladić igrao tačno dve godine.

- Bio je najmlađi, saigrači su ga obožavali jer je uvek bio nasmejan i spreman za šalu. Maksimalno se zalagao i trudio kako na terenu tako i oko kluba kad god je neka pomoć bila potrebna - navode za medije iz kluba Markovi saigrači, fudbaleri koji su u šoku zbog tragedije koja se juče dogodila. I oni dodaju da je jedino što nezvanično saznaju da je mladić preminuo od strujnog udara.

Marko je, kako navodi jedan od roditelja njegovog druga, u firmi "Union MZ" bio na praksi.

- On je učenik požarevačke Poljoprivredne škole Sonja Marinković. Moj sin je bio tamo na praksi, jer obojica uče za mesare. Juče moj sin nije ulazio u hladnjaču. Zašto je Marko menjao sijalicu kad je mesar još se ne zna - navodi sagovornik.

Podsetimo, kako su mediji preneli, Marko je stradao od strujnog udara dok je pokušavao da promeni sijalicu u hladnjači.

On je primetio oštećenje na sijaličnom grlu, i u trenutku kada je rukama uhvatio keramičko grlo sijalice, došlo je do kontakta sa strujom i nesrećni Marko je stradao na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading