(VIDEO) Neviđena pljačka u Novom Pazaru: Izbezumljena apotekarka jedva izvadila novac, lopov sve vreme ponavljao jednu reč!

Autor:

Hronika

25.12.2019

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak pljačke apoteke u Novom Pazaru pojavio se na društvenim mrežama, a na njemu se vidi Novopazarac Hasan K.(25) koji je pre četiri dana uhapšen zbog serijskih pljački apoteka i pošte.

RepublikaFoto: twitter.com/prijavi_problem_np
Trenutak kada lopov staje za pult i od apotekarke traži novac

Apoteka u blizini novopazarske Opšte bolnice opljačkana je 15. decembra ove godine oko 20 sati. Sada se pojavio i snimak na kom se jasno čuje šta je razbojnik sve vreme govorio.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio razbojništvo uhapšen je Novopazarac Hasan K. (25) koji je ekspresno pravosnažno osuđen na četiri godine zatvora zbog pljačke dve apoteke i pošte.

- Novac, novac, sav novac, novac - ponavljao je, dok je apotekarka vadila iz kase novčanice.

On je za izvršenje krivičnog dela razbojništvo dobio tri godine zatvora, a za nedozvoljeno nošenje oružja 13 meseci.

On je sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Pazaru, nekoliko sati nakon hapšenja, sklopio sporazum o priznanju krivičnih dela razbojništvo i nedozvoljeno nošenje oružja.

- Za izvršenje krivičnog dela razbojništvo dobio je tri godine zatvora, a nedozvoljeno nošenje oružja 13 meseci, odnosno, osuđen je na jedinstvenu kaznu od četiri godine zatvora. Sporazum je prihvatio i Viši sud, pa je presuda pravosnažna - kaže Asmir Mehović, portparol Tužilaštva.

- Hasan K. je 15. i 17. decembra, maskiran i uz pretnju pištoljem, od radnika dve apoteke uzeo dnevni pazar od 54.000 dinara. Na isti način, Kolašinac je 19. decembra od radnice jedne pošte u centru Novog Pazara oteo 200.000 dinara - saopštila je Policijska uprava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading