Miloš Marjanović svedočio o ubistvu Jelene! Zorica i Vladimir se nisu pojavili, a jedan član porodice nije hteo da da iskaz

Autor:

Hronika

25.12.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, počelo je danas, a kao svedoci za ubistvo Jelene Marjanović koja je pronađena mrtva 3. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči, pozvani su Zoranovi ukućani, brat Miloš i snaja Milica, sin Uroš iz prvog braka, kao i roditelji Zorica i Vladimir.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miloš Marjanović sa ocem Vladimirom

Međutim, roditelji Zorana Marjanovića nisu se ni pojavili, jer je kako saznajemo Zorici juče pozlilo, ima visok pritisak, pa je Vladimir ostao sa njom da je čuva.

S druge strane Zoranov brat Miloš svedočio je pred sudom i objasnio do detalja gde je bio tog dana kada je pevačica nestala:

- Tog dana sam ustao u 9 ujutru, a posle smo krenuli na ručak u Zemun. Posle ručka suprugu Milicu sam odvezao na posao, a ja sam se uputio kući. Tamo sam zatekao Jelenu, Zorana i Janu, koji su kretali na trčanje. Ja sam posle otišao u spavaću sobu, da spavam, a u međuvremenu je ušao moj otac Vladimir, koji mi je zatražio ključ od automobila kako bi otišao do prodavnice. Neko vreme je prošlo, a onda me je Zoran pozvao na telefon, rekao da su otišli na trčanje i da se Jelena nije vratila i tražo od mene da dođem na nasip da je nađemo - počeo je izlaganje Zoranov brat koji do sada nije davao iskaz o ovom slučaju.

 

 

- Rekao sam mu da ću doći kada se Vladimir bude vratio jer mi je on uzeo automobil. Potom ga je Zoran još jednom pozvao, bio je uspaničen i rekao je da dođem. Tada se i otac vratio i krenuli smo do nasipa. Stigli smo na nasip, zatekli Zorana i Janu, i tada smo krenuli da tražimo Jelenu. Pomislili smo da je možda pala, prolazili smo više puta nasipom, ali je nismo nigde videli. U međuvremenu se pojavio i Boris Putić, kućni prijatlej, i nastavio potragu sa nama. Zoran je zvao da prijavi nestanak, međutim nije uspevao, pa je Boris pozvao svog kolegu koji je rekao da mora nestanak da se prijavi u 29-om (policijaska stanica u Bulevaru despota Stefana, nekada Ulica 29. novembra - prim.aut.)

- Zoran i otac su odveli Janu kući, a Boris i ja smo nastavili da tražimo Jelenu. Nakon nekog vremena došla je policija i krenuli su u potragu. Ja sam bio na nasipu sve vreme dok je trajala potraga.

- Uveče smo se vratili kući i narednog jutra, pre nego što je svanulo, krenuli smo ponovo da je tražimo. Tada smo sreli momka na nasipu, koji je vozio kvad, i zamolili smo ga da se provoza nasipom, da proveri da li možda nešto može da vidi. U međuvremenu se Milica ubola na ekser, nakon čega smo krenuli kući. Tada je pokojna Zorica (Jelenina majka, prim. aut.) nazvala Zorana da dođe na nasip. Kada smo došli na nasip Zorica je stajala sa nekim ljudima i sa policajcem koji je rekao Zoranu da pođe sa njim. Meni su rekli da povedem Zoricu i da krenem za njima. 

 

 

- Nakon toga smo naredni dan proveli na saslušanju u 29-om. Tek nakon saslušanja saznali smo da je Jelena pronađena i da je mrtva - zaključio je Miloš Marjanović.

Sa druge Uroš sin Zorana Marjanovića iz prvog braka odbio je da da iskaz, dok je sud pročitao iskaz male Jane, ćerke Zorana i Jelene Marjanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading