(VIDEO) Pronađeni dokazi: Ovo je kuća strave i užasa u Orešcu gde je berberin šišao Moniku!

Autor: Mediji

Hronika

25.12.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosa nestale Monike Karimanović (12) navodno je pronađena u kući u selu Orešcu kraj Knjaževca, gde se sumnja da je Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin držao dete. Za Jovanovićem se traga zbog otmice devojčice, koji je nestao istog dana kao i ona.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ninoslav Jovanović i oteta Monika

Policija je u selu pored Knjaževca pronašla obijene brave na kućama. U jednoj od obijenih kuća nađena je posteljina u kojoj je spavao Ninoslav Jovanović (poznatiji kao Malčanski berberin), ostaci hrane, navodno keksa, i odsečena kosa - za koju se sumnja da pripada nestaloj devojčici.

Sve je pod najvećim stepenom pripravnosti. U akciju potrage su uključeni i psi tragači, koji prate tragove osumnjičenog.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izdali su saopštenje da intenzivno tragaju za muškarcem Jovanovićem zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica i potvrdili da je poslednji put viđen u okolini Knjaževca.

 

 

M.P je ispričao da je sa prijateljima, kao i ostali iz sela, krenuo u potragu za Monikom, pa je u obližnjoj šumi u Malči pronašao jeziv prizor.

Oni su navodno duboko u šumi naišli na devojčicin ranac, otmičarevu jaknu ali i zemunicu koja se, kako kažu "smeštaj ali i mesto za sakrivanje Malčanskog berberina". 

- Prizor je bio jeziv. Sa prijateljima sam naišao na Monikinu torbu kao i njegovu jaknu. U blizini mesta gde je bila devojčicina jakna bila je zemunica, opremljena bolje i od prave vojničke. Unutar nje pronašli smo ćebe, najlon i ono najosnovnije kako bi dvoje ljudi mogli da prenoće u njoj. Ispred zemunice videli smo tragove svežeg povraćanja što svedoči da smo se mimoišli sa otmičarem i Monikom u nekih petneastak minuta - priča M.P.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading