DA SU GA SELJACI PREPOZNALI, SIGURNO BI GA LINČOVALI! Nova saznanja u slučaju otmice Monike Karimanović: Jovanović pazario u prodavnici, a onda je nastala panika

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

25.12.2019

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslav Jovanović je juče bio u nabavci u jednoj prodavnici u selu Orešcu. Niko od meštanina ga nije prepoznao, niti je posumnjao da je upravo on otmičar Monike Karimanović.

RepublikaFoto: facebook.com/Ninoslav Jovanović
Monstrum: Ninoslav Jovanović

Kako piše Informer, Ninoslav je u prodavnicu došao po namirnice. Uslužen je. Okrenuo se i otišao. Niko nije shvatio o čemu se radi, sem jedne devojke.

Upravo ta devojka je rekla radnici u prodavnici da je videla da policija traži Ninoslava. Onda je nastala panika.

 

 

- Da su seljaci kojim slučajem znali da se radi o Malčanskom berberinu sigurno bi ga linčovali - rekao je izvor blizak istrazi.

Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin za kojim je u toku potraga zbog sumnje da je oteo devojčicu iz Niša Moniku Karimanović (12), upravo u ovom trenutku ugasio je Fejsbuk nalog, što dalje govori da je bio aktivan na ovoj društvenoj mreži.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading