Novi detalji pogibije mladića: Marka (17) nije ubila sijalica nego STRUJA IZ OLUKA?!

Autor: Informer, Republika

Hronika

26.12.2019

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Živojinović (17) iz požarevačkog naselja Boževac poginuo je u ponedeljak "kada ga je udarila struja u trenutku kad je pipnuo oluk na objektu preduzeća za preradu mesa". Ovo tvrdi Markov rođak, želeći da demantuje informacije iz medija da je dečak nastradao dok je menjao sijalicu u hladnjači firme.

RepublikaFoto: facebook.com/ FK BSK 1924 Bozevac
Marko Živojinović

- Marko nije menjao nikakvu sijalicu. Neko od kolega ga je zamolio da upali svetlo u hladnjači. On je u tom trenutku bio u dvorištu i kako je krenuo ka prekidaču, na ulazu u hladnjaču, okliznuo se i rukom se pridržao za oluk. Tada ga je udarila struja i odbacila nekoliko metara - tvrdi rođak, koji nije želeo da mu se objavi ime.

Prema njegovim rečima, nikom nije jasno otkud struja u oluku.

- Bio sam na mestu tragedije dok je trajao uviđaj. Nikome i dalje nije jasno kako je moguće da je oluk bio u kontaktu sa strujnim kablovima. Znam da su na Markovim spaljenim  jagodicama nađene čestice sa pocinkovanog oluka. To je velika tragedija, porodica je u potpunom šoku - dodaje rođak.

Marko je, kaže on, iako veoma mlad, povremeno radio u mesari,  jer je bio vredan i želeo je da zaradi neki dinar za sebe i porodicu.

- Ne krivimo vlasnika preduzeća za tragediju, a moram da istaknem da je u ovim teškim trenucima bio veoma korektan - rekao je on.

Podsetimo, Marko je stradao samo sedam dana pre 18. rođendana. Bio je fudbaler Fudbalskog kluba BSK 1924 Boževac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading