MONSTRUM VODI MONIKU SVUDA SA SOBOM: Dvostruki tragovi u šumi bacaju novo svetlo na istragu

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

26.12.2019

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znakovi da je oteta dvanaestogodišnja devojčica Monika Karimanović živa i dalje su prisutni. Tokom potrage za višetrukim silovateljem Malčanskim berberinom, za koga se sumnja da je oteo devojčicu, viđeni su i dupli tragovi stopala, saznaje "Blic".

RepublikaFoto: www.facebook.com/MUP Srbije
Žrtva i predator

Devojčica, Monika Karimanović, nestala je 20. decembra na putu do škole. Izašla je iz kuće u 7.20 kao i svakog dana i u naselje Brzi Brod. Kretala se istim putem kao i svakog dana, usput ju je videla učiteljica iz škole.

Na putu do škole snimile su je i nadzorne kamere jednog objekta na oko 500 metara od kuće.

Nakon toga devojčica je nastavila dalje ulicom ka centru Brzog Broda gde joj je škola.

U ovom potezu, sumnja se da je oteta, jer je sledeće kamere, nisu snimile. Kamere su snimile sumnjiv automobil koji je išao iza Monike. Zbog toga se od prvog dana istraživala i mogućnost da je devojčica oteta i automobilom odvezena dalje.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Oteta devojčica Monika

Oteta devojčica je prema svedočenjima tokom istrage primerno i dobro dete. Otuda je odmah uključena mogućnost da nije pobegla od kuće već da je moguća i otmica. Redovno je išla u školu i trudila se da bude što bolji đak. Prema izrađenom profilu, Monika je skromna, mirna, povučena.

Identično su od početka tvrdili i njeni roditelji - nije imala ni simpatiju, niti mnogo drugarica.

Sudeći po najnovijim saznanjima, višetruki silovatelj Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, devojčicu vuče u begu svugde sa sobom. O tome svedoče tragovi i ne samo stopala u šumi gde je opsežna akcija srpske policije.

 

 

Dosadašnji dokazi Svedoče da je Ninoslav Jovanović iz Malče ukrao jedno vozilo u kom je policija pronašla njegove otiske i tragove koji ukazuju da je s njim bila Monika. Jedno vreme nije se kretao sa Monikom.

Četvrtog dana potrage pronađen je Monikin ranac u skrovištu kraj puta, na oko 150 metara od malčanske raskrsnice. Otmičar je počeo da se kreće sa žrtvom. Skrovište je bilo dobro napravljeno i zavučeno u visokom šiblju. Pronađeni su i tragovi hrane. U ovom skrovištu pronađeni su i tragovi povraćanja...

RepublikaFoto: facebook.com/Ninoslav Jovanović
Monstrum već robijao zbog pedofilije

I u selu Podvis pronađena je još jedna obijena kuća u kojoj je takođe utvrđeno da je neko prespavao.

Dokazi su se nizali - sestra Ninoslava Jovanovića, poznatog kao Malčanski berberin prijavila da joj je ukraden automobil. Ona je rekla i da je kola povremeno vozio upravo njen brat. Ni ona, ni ostatak porodice, kako su rekli, Ninoslava nisu videli dugo... Potragom iz helikoptera automobil je pronađen kod groblje u Malči. Mestu odakle je Malčanski berberin, višestruki silovatelj, koji je nadimak dobio po izopačenoj maniji da svoje žrtve prvo ošiša, pa siluje...

Policijska potraga sada je usmerena na selo Glogovac gde su skoncentrisane velike policijske snage. Teren pretražuju i automobilima, kvadovima, dronovima, psima tragačima i iz helikoptera. Na terenu se nalazi više od 300 policajaca, pripadnika Žandarmerije, Granične policije...

Monikin otac došao je danas u selo Glogovac kako bi pratio potragu. Vidno uznemiren i skrhan rekao je samo da on i supruga, kako vreme prolazi, sve više strahuju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading