Pedofil tražio vodu od meštana, Monika stajala 10 metara od njega! Novi detalji jezive otmice koja je digla celu Srbiju na noge

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

27.12.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin viđen je u nedelju u Svrljiškom Miljkovcu i sa njim je bila dvanaestogodišnja devojčica koju je oteo, Monika Karimanović.

Foto: ST/N. PANČIĆ/MUP
Žandarmerija svaki pedalj zemlje pretražuje da pronađe Ninoslava Jovanovića

Kako se saznaje, on i devojčica su makar jedan dan proveli u kući meštanke B. S. Žena inače ne živi u toj kući, pa je policiji tek prekjuče, kada je došla, prijavila da je neko boravio u njenom domu.

Žena je, između ostalog, na stolu zatekla hleb i otvorenu teglu paprike.

Pored toga još jedan meštanin ovog sela prijavio je policiji da je u nedelju u 6.30 Malčanski berberin od njega zatražio flašu vode jer mu se, kako je rekao, pokvario kamion! On je rekao da je devojčica stajala 10 metara od njega.

Nakon što je dobio vodu, Malčanski berberin je pitao gde je put za Orešac, selo u kom se krio narednih dana i gde je, u kući svog rođaka, ošišao devojčicu.

Potraga za otmičarem i devojčicom traje već osam dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading