(VIDEO) LISICE NA RUKAMA DILERA: U stanu sina bivšeg direktora "Čistoće" otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

28.12.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin bivšeg dirktora gradske čistoće Aleksandra Stamenkovića, A.S uhapšen je posle visečasovne drame u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu.

RepublikaFoto: printscreen
Tekst potpisa

Privreden je zbog nasilja u porodici, ali su kasnije inspektori grupe za borbu protiv narkotika PS Novi Beograd ušli u stan A.S. i u njemu otkrili pravu najsavremeniju laboratoriju za uzgoj kanabisa.
Laboratorija je bila u svojevrsnom šatoru u jednoj sobi, a u njoj je pronađeno 10 saksija, lampe, grejalice, izolacija, tajmeri, pipete,sprava za merenje ph vrednost . A.S je kako se sumnja u svom stanu proizvodio i ulje kanabisa, a inspektori su tokom pretrage stana pronasli i pakete iz inostranstva u kojima je kako se sumnja bilo zrnevlje kanabisa.

Ko je A.S slao te pakete pokazaće istraga. Inspektori su u stanu pronasli i vagicu za precizno merenje na čijoj je površini ali i oko nje bila bela praškasta materija.

Sin bivšeg dirktora gradske čistoće Aleksandra Stamenkovića, A.S uhapšen je posle visečasovne drame u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu.

 

 

Inače, otac A.S je Aleksandar Stamenković, nekadašnji direktor gradske čistoce u vreme Demokratske stranke. Policija traga za starijim Stamenkovićem zbog sumnji da je bio umešan u malverzacije dok je bio na čelu gradske čistoce. Mlađi Stamenković već godinama pravi probleme komšijama i rođacima, a sinoć je pokušao da prebije tetku koja ga je i prijavila policiji.

On je oko ponoći pokušao da upadne u stan svoje tetke koja mu je inače prva komšinica. Polupao je sva stakla na tetkinom stanu i pretio joj da će je ubiti, a zatim joj naneo i lakše telesne povrede.

Ona je odmah pozvala policiju, a A.S se povukao u svoj stan, zabarikadirao i počeo da lomi inventar. Zvao je i oca koji se nalazi u Kanadi (gde je, kako saznajemo, pobegao pošto ga organi gonjenja traže zbog mnogobrojnih malverzacija).

Policija je stigla odmah po pozivu nesrećne žene i pokušala da pregovara sa A.S.

Međutim, A.S se nije oglašavao i policija je posle odluke nadležnog tužioca i sudije počela pripreme za upad u stan. Pomoć policiji pružali su i dežurni vatrogasci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading