Bio je na žurki i nestao: Roditelji su shvatili da im nema sina, a onda je u garaži pronađen njegov leš!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

01.01.2020

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sinoć je bio na žurki. Pošto se nije vratio, jutros su roditelji počeli da ga traže. Nažalost, pronađeno je njegovo beživotno telo", ovako pričaju komšije mladića M. T. (18) čije je telo pronađeno danas oko 16 sati u automobilu parkiranom u garaži pored porodične kuće u Ulica Burgerovih u Zemunu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Policija je na licu mesta gde vrše uviđaj, nakon čega će biti poznati detalji. Roditelji nemaju snage da izađu iz kuće zbog tragedije koja ih je zadesila. Komšije, ali i cela ulica je u šoku. Pre tragedije, kažu, trajala je agonija.

- Sinoć je otišao na žurku, sa društvom je proslavljao Novu godinu. U jednom trenutku je izašao, provozao se automobilom i od tada mu se izgubio svaki trag. Kada su roditelji videli da ga nema, jutros kad su se probudili, počeli su da ga traže. Nažalost, obistinile su se crne sumnje. U garaži je pronađeno njegovo beživotno telo - priča jedna od komšinica, čija su se deca družila sa preminulim mladićem.

Osamnaestogodišnji M. T, dodaje ona, nije davao znake života kada su ga pronašli. Ipak, pozvana je Hitna pomoć, ali su njihovi lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Komšije: Nikada nije pravio probleme

Komšije tvrde da je M. T. bio dobar dečko, da nikada nije pravio probleme niti se družio sa sumnjivim ljudima.

- Nikada nije pio, niti se drogirao. Voleo je automobile. Iz hobija je popravljao automobile po komšiluku. Uvek je svakome hteo da pomogne. On i njegovo društvo su često pravili te žurke, druženja, ali nikada nije bilo problema. Ne mogu ni da pretpostavim šta se dogodilo, ni da shvatim zašto - zaključuju komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading