Policija za petama Malčanskom Berberinu: Monstrum se krije kod kuće!

Autor:

Hronika

03.01.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija već 15 dana intenzivno traga za višestrukim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem (46), poznatijim kao Malčanski Berberin, koji se sumnjiči za otmicu Monike Karimanović (12), pronađene prošle nedelje u napuštenoj kući u selu Pasjača. Jovanović je kobnog dana u poslednjem trenutku uspeo da izbegne hapšenje, a prema poslednjim informacijama, sumnja se da se monstrum sve vreme krije kod kuće i da je maskiran u ženu!

RepublikaFoto: MUP Srbije
U BEKSTVU Ninoslav Jovanović

Naime, pojedini meštani sela Malče, iz kojeg je rodom Jovanović, tvrde da su ga nedavno videli kako šeta ulicama ovog mesta!

- Samo dan nakon Nove godine jedan meštanin Malče prijavio je policiji da je navodno ugledao Jovanovića u svom komšiluku. Najpre je bio skeptičan da li da obavesti policiju o ovome jer nije bio siguran, učinilo mu se da je na glavi imao maramu, ali je na kraju ipak odlučio da prijavi - kaže izvor Srpskog telegrafa.

15 dana policija intezivno traga za višestrukim silovateljem

Sumnju da se Malčanski Berberin zapravo krije kod kuće dodatno je pojačalo i to što su se ubrzo pojavili još neki građani koji tvrde da su videli Jovanovića.

RepublikaFoto: Republika

Otac otmičara: Sramota me je, neću da čujem za njega

Otac Ninoslava Jovanovića oglasio se prvi put od Monikine otmice za medije, rekavši da ne želi više da čuje za svog sina.

- Prijavio sam njegov nestanak još u julu, od tada ga nisam video, samo sam čuo da se šunja okolo. Kad sam čuo da je oteo Moniku, brinuo sam samo za dete, za njega ne. Dvadeset i dve godine robije nisu pomogle da se Ninoslav popravi i neće. Sramota me je! Ne želim da čujem za njega - rekao je stariji Jovanović za medije.

- Nismo iznenađeni što čujemo da je možda maskiran i u ženu. On je na sve spreman samo kako bi zavarao trag policiji i umakao joj. Ali sumnjam da će izdržati još dugo ovu opsadu - dodaje sagovornik.

Otmičar zna svaki pedalj ovog sela. To mu i pruža prednost u bežanju jer poznaje sve kuće, sporedne puteve, ali i skrovišta

RUŽNE STVARI

Monika, koja je pronađena u nedelju nakon višednevne potrage, trenutno se oporavlja i pod stalnim je nadzorom lekara i psihologa. Ona je nakon pronalaska ispričala policajcima da ju je Jovanović presreo na putu do škole, nakon čega je počelo višednevno mučenje.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Predstavio se kao domar

Devojčica je policajcima ispričala i da ju je tog 20. decembra Jovanović presreo na putu ka školi u mestu Brzi Brod, gde živi.

- Zaustavio je auto pored mene i rekao da je zalutao i, ako mogu da mu pokažem put do škole, pošto se tamo zaposlio kao domar. Sela sam u auto i odmah me je odvezao do groblja, a potom u šumu.

- Svakog dana me je terao da pešačim po pet-šest sati i šišao me malo-pomalo. Radio mi je ružne stvari, tukao me je i mučio. Govorio je da će nas policajci oboje ubiti ukoliko nas pronađu - ispričala je nesrećna devojčica.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Monika: Srećna Nova godina

Monika se iz bolnice zahvalila svima koji su učestvovali u njenoj potrazi i čestitala Novu godinu.

- Monika sve pozdravlja, svim dobronamernim građanima koji su porodici pružili podršku želimo srećnu novu 2020. godinu. Ona je dobro, oporavlja se i počela je normalno da priča - rekao je za medije devojčicin otac Robert Karimanović.

Ko je otmičar

osuđen za tri silovanja i jedan pokušaj, sve žrtve šišao nakratko
odležao kaznu za više od 25 prevara
polno uznemiravao maloletnice na internetu
marta ove godine pušten na slobodu
osumnjičen za otmicu male Monike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading