VAŽNO! Upozorenje za roditelje: Decu nigde ne puštajte samu i obiđite vikendice u OVIM mestima!

Autor: Republika

Hronika

02.01.2020

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da se 14 dana traga za Malčanskim berberinom, koji je osumnjičen da je 20. decembra ove godine oteo Moniku Karimanović (12) na području mesta Brzi Brod u kojem devojčica ide u školu, direktor policije Vladimir Rebić apelovao je na roditelje da ne puštaju decu da se kreću sama.

RepublikaFoto: pixabay.com/MUP/Face App
Foto: Ilustracija

- Dok god ga ne uhvatimo ne možemo biti mirni. Već sam apelovao na roditelje, pre svega na roditelje čija deca odgovaraju opisu devojčica za koje se Jovanović interesuje, da obrate pažnju i vode računa o svojoj deci kako ne bi došlo do nove otmice. Verujemo da neće biti u stanju da to učini, jer se krije - izjavio je ranije Rebić.

Važno upozorenje: Devojčice nikako ne smeju da razgovaraju sa nepoznatima

Podsećamo, Monika je oteta na putu do škole kada joj je, tada neznanac, Ninoslav Jovanović, sada već svima poznat kao Malčanski berberin, tražio da uđe u auto i pokaže mu put.

RepublikaFoto: Tanjug
Vladimir Rebić

Poznato je da mami devojčice, zbog čega je veoma važno naglasiti roditeljima da svoje ćerke upozore da ne razgovaraju sa nepoznatima.

Proveravajte vikendice u ovim mestima

Ujedno, Rebić je dao i upozorenje za sve vlasnike objekata u kojima ne žive, tražeći da ih obiđu i obaveste policiju o eventualnim tragovima. Apel se pre svega odnosi na građane koji imaju vikendice na području Niša, Knjaževca, Zaječara i Pirota.

Već u potrazi za otetom devojčicom bilo je jasno kolika je bila uloga napuštenih objekata.

- Koristio je zemunice i napuštene kuće, gde je na neki način skladištio vodu ili hranu kako bi preživeo. To su stvari koje nam otežavaju potragu. Verujemo da je sada u nekoj od zemunica ili napuštenih kuća - izjavio je Rebić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading