Ovako je Malčanski berberin skovao perfidan plan i zavarao svoj trag

Autor: Novosti, Republika

Hronika

02.01.2020

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija još uvek traga za Malčanskim berbernom. Intezivnu potragu vrši čak 300 policajaca, ali Ninoslav Jovanović je pripremio lukav plan da otme Moniku Karimanović (12).

RepublikaFoto: MUP/FaceApp/Pixabay.com/fotomontaža
Foto:Ilustracija

Meštani Malče govore, da se Ninoslav pošto je treći put izašao iz zatvora, zaposlio. Radio je na javnim radovima u potezu gde je Monika nestala. On je radio na poslovima održavanja žive ograde, i to ni manje ni više, nego na putu do škole kuda je Monika prolazila.

- Ninoslav je radio neko vreme baš na tom delu puta kuda je prolazila Monika. On je nju tu video i počeo da prati svaki njen korak. Dolazio je i u Suvi Do gde je nadgledao kako teče dnevna rutina porodice Karimanović. - prenosi izvor iz istrage i dodadaje

Malčanski berberin je namerno ostavio tragove u Orešcu, Miljkovcu, Glogovcu i Jasenoviku jer je imao samo jedan cilj.

- On u tim selima ima rođake i naravno da je znao da će policija tamo da ga traži - otkrio nam je izvor. - Namerno je posejao tragove tako da policiju odvuče na drugu stranu, a zapravo je sve vreme bio u majčinom rodnom selu. To što policija nije mogla dugo da ga pronađe je bio deo njegovog lukavog plana. Kada je oteo Moniku on je odmah odvezao u Pasjaču. Tamo je živela njegova majka i on dobro poznaje teren. Znamo da je menjao lokaciju nekoliko puta, ali sve je to bilo u ataru sela Pasjača.

Da podsetimo, Monika je oteta 20. decembra između Suvog Dola i Brzog broda. Devojčica je tim putem išla u školu. pronađena je posle deset dana opsežne potrage. Trenutno je u bolnici i oporavlja se.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading