(FOTO) Tragedija u selu Lojanice: Vozač sleteo u kanal i poginuo na licu mesta, suvozač morao da razbije prozor kako bi se izvukao

Autor:

Hronika

03.01.2020

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas nešto posle 16 sati došlo je do saobraćajne nesreće na regionalnom putu Lojanice - Zablaće kada je vozač "fiat punta" sleteo u kanal i život izgubio na licu mesta.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
U izvlačenju vozila iz kanala angažovani su i meštani

Sa njim je u automobilu bio i stoper koga je vozač uz put povezao. Nakon udesa, suvozač je bio zaglavljen, pa je morao rukama da razbije prozor na vratima kako bi izaašao iz prevrnutog vozila. Na svu sreću, on je prošao bez povreda.

-  Nije vozio brzo, išao je najviše 50-60 sat. Ja sam njega stopirao i seo u kola. Desilo se šta se desilo. Morao sam da polupam staklo na vratima jer sam bio zaglavljen kada se auto prevrnuo - rekao je medijima suvozač koji je preživeo nesreću.

"Fiat punto" ima beogradske registarske oznake, a uviđaj je još u toku. Za sada nije poznato da li se nesreća dogodila jer vozač ne poznaje put, ili je ograda mosta bila već oštećenja pa je zbog toga vozilo sletelo u kanal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading