Malčanski berberin 16. dan izbegava hapšenje: Manijak ima saučesnika koji mu pomaže da se krije?

Autor:

Hronika

04.01.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malčanski Berberin već 16. dan uspešno izbegava hapšenje policije! Kako Srpski telegraf saznaje, policija ne isključuje mogućnost da Ninoslav Jovanović (46), osumnjičenom za otmicu 12-godišnje Monike Karimanović, koja je pronađena u nedelju u napuštenoj kući u selu Pasjača, ima saučesnika koji mu pomaže u veštom skrivanju od brojnih policajaca koji tragaju za njim!

RepublikaFoto: Photo by Elizabeth Jamieson on Unsplash/MUP/Face App
Ninoslav Jovanović

Logistička pomoć

Izvori našeg lista veruju da se radi o osobi koja duže vreme poznaje Jovanovića i koja mu je, po svemu sudeću, pomagala i pre otmice male Monike!

- Pretpostavlja se da Jovanović ima saučesnika i da je upravo to razlog zbog kojeg više od dve nedelje uspešno izbegava lisice na rukama! Sumnja se da upravo ova osoba osumnjičenom dojavljuje kretanje policije i usmerava ga kuda da beži, pa tako Jovanović svaki put za dlaku uspeva da umakne policijskim snagama - kaže sagovornik Srpskog telegrafa upućen u istragu ovog slučaja.

Sem dojava o kretanju policije, sumnja se da ova osoba Malčanskog Berberina snabdeva svim potrepštinama neophodnim da pregura dan.

 Izvor: Ista osoba verovatno mu je pomagala u pravljenju skrovišta, pa zna i gde da mu ostavi hranu

- U pitanju je neko ko vrlo dobro zna gde se Jovanović skriva danima. Pretpostavlja se da je na neki način u svakodnevnom kontaktu sa njim, da mu redovno donosi hranu i odeću, kako bi uspeo da preživi na ovoj hladnoći napolju. Bukvalno mu pruža logističku pomoć u bekstvu - priča sagovornik.

 

 

Uspešno oporavljanje

Kako navodi, upravo zbog poznavanja svih eventualnih skrovišta osumnjičenog, pretpostavlja se da je ova osoba Jovanoviću pomagala i pre same otmice 12-godišnje Monike!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Nov trag: Jovanović svratio do svoje kuće!

Samo dan nakon Nove godine pripadnici policije ponovo su pretraživali kuću u kojoj je Jovanović sam živeo u selu Malča. Okolina njegove kuće bila je opkoljena jer su pojedini meštani dojavili da su videli kako osumnjičeni ulazi u nju. Međutim, i juče se proširila vest da je na jednoj ogradi u blizini njegove kuće primećen svež blatnjav trag, pa meštani sumnjaju da je Jovanović prethodne večeri preskakao ogradu na putu ka svom dvorištu.

- Vrlo je verovatno da je Jovanoviću neko pomagao da isplanira celu otmicu devojčice. Prema svemu sudeći, ta osoba mu je i pomagala u pravljenju zemunica i skrovišta po kojima se krio u predelu niškog okruga. Otuda verovatno zna i gde se sada krije i na tim mestima mu ostavlja hranu i poruke. I ranije se sumnjalo da ima pomagača i da bi to mogao biti neko od njegovih zatvorskih cimera - dodaje naš sagovornik.

Sve snage policije već 16 dana intenzivno tragaju za Jovanovićem, koji je osumnjičen za otmicu Monike Karimanović 20. decembra u selu Brzi Brod. Devojčica je pronađena nakon desetodnevne potrage i ona se trenutno uspešno oporavlja u Kliničko-bolničkom centru u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading