"Grej se sad i uživaj u mirisu svoje kose": Berberin je Moniku šišao nožem, pa pred njom palio dlake

Autor: srbijadanas.com

Hronika

03.01.2020

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potera za zločincem i dalje traje.

RepublikaFoto: www.facebook.com/MUP Srbije
Monika Karimanović/Ninoslav Jovanović

"Grej se sad i uživaj u mirisu svoje kose".

Tim monstruoznim rečima je Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, plašio uplakanu Moniku Karimanović koju je oteo 20. decembra sa ciljem da ispuni svoju bolesnu fantaziju.

To nam je otkrio izvor blizak porodici, koji je od samog početka potere učestvovao u poteri za Berberinom i potrazi za Monikom. Naš sagovornik je na mnogim mestima gde se Ninoslav krio sa devojčicom bio prvi, čak i pre policije.

- On nju nije šišao makazama nego nožem. Palio je svu kosu koju joj je skinuo sa glave pred njom i vikao joj:"grej se sad i uživaj u mirisu svoje kose". Monika je samo to ponavljala u bolnici kada je spašena... - kaže za SrbijuDanas.com izvor.

Foto: Republika

Danas je 15. dan potrage za Ninoslavom Jovanovićem, koji je 20. decembra oteo dvanaestogodišnju Moniku Karimanović na putu do škole.

Potraga za Monikom je trajala danima, a zahvaljujući vrednim ljudima koji su po teškom terenu i strašnim vremenskim uslovima tragali za njom, ona je pronađena posle 10 dana pakla.

Potera za zločincem i dalje traje, a prema poslednjim informacijama pretražuje se teren u okolini Niša, Knjaževca i Svrljiga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading