MALČANSKI BERBERIN VIĐEN U SVOM SELU! Policija sve blokirala!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

05.01.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Imao je bradu, lice upalo, izmršavio je strašno. Bio je u crnoj garderobi. Sav je bio zamazan blatom. Kad me je video, stuštio se ka kapiji, pa istrčao na ulicu", kazao je komšija koji je želeo da ostane anoniman.

RepublikaFoto: MUP Srbije/FaceApp
Ninoslav Jovanović

Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, danas je viđen kako se slobodno šeta ulicom u Malči, a njegova pojava prestravila je jednog od komšija, ispred čijeg ulaza se našao.

Pobegao je, a komšija je otkrio da je on, zapravo, prespavao u njegovoj štali, u delu da se drži seno. I to se desilo samo nekoliko stotina metara dalje od kuće u kojoj mu žive roditelji i brat.

I on nije jedini koji ga je video, jer je drugi komšija posvedočio da je Ninoslav protrčao kroz njegovo dvorište.

Malča je blokirana, policija pretražuje celo selo i obruč oko njega je definitivno stegnut.

Komšija kaže da je Ninoslava jasno prepoznao, jer ga poznaje od detinjstva, ali da je njegov izgled sada potpuno drugačiji, šokantan i iznuren.

- Imao je bradu, lice upalo, izmršavio je strašno. Bio je u crnoj garderobi. Sav je bio zamazan blatom. Kad me je video, stuštio se ka kapiji, pa istrčao na ulicu - kazao je komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Još veći šok bio je kada je otkrio da je Jovanović spavao u njegovoj štali, jer je balirano seno bilo raskupusano, a snopovi razbacani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading