Malčanski berberin pretio da će UBITI Mašana Lekića, evo šta mu je voditelj poručio!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

06.01.2020

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslav Jovanović (46), višestruki osuđivani silovatelj, poznatiji kao Malčanski berberin, pretio je da će ubiti voditelja Mašana Lekića (41) zbog emisije koju je radio o njemu!

RepublikaFoto: Republika
Ninoslav Jovanović

Kako saznajemo, Lekić je za sumanute namere Malčanskog berberina saznao kada je ekipa emisije "Exploziv" otišla u Malču, kako bi uradili priču sa Ninoslavom, po njegovom izlasku iz zatvora.

- To se desilo kada je izašao iz zatvora u kojem je služio kaznu zbog silovanja. Dok je bio u zatvoru Mašan je radio priču o njemu i čitavom slučaju, a po izlasku sa robije novinari su se uputili u njegovo selo kako bi čuli njegovu stranu priče. Međutim, doživeli su neprijatnost sa kakvom se pre nisu sreli - priča naš izvor.

- Porodica Malčanskog berberina ih je pustila u kuću, ali su morali da sačekaju da on dođe. Kad je stigao pitao je odakle su. Rekli su da su sa Prve. Pitao ih je "Gde je onaj Mašan?". Rekli su da nije tu. Tada je zapretio da će ga naći kad-tad i da je - doslovce je tako rekao - sav pakao koji je prolazio u zatvoru, prolazio zbog te emisije "Dosije" i Mašana lično. Ekipa se, naravno, vratila bez snimljenog materijala. Iz Ninoslava je, kako su rekli, izbijala mržnja prema Lekiću, samo zato što je uradio emisiju na primeru stravičnih dela koja je ovaj činio - dodaje naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo Mašana, koji kaže da se sve navedeno jeste dogodilo, a izneo je i tačne reči koje je tom prilikom izgovorio Jovanović.

RepublikaFoto: Promo foto
Mašan Lekić

- Radili smo emisiju još pre 7-8 godina. Od policajaca iz Niša sam čuo za seksualnog silovatelja i da je prozvan Malčanskim berberinom, jer je pored svega i šišao žrtve. Otišao sam da uradim priču i ukažem ljudima na to da će manijak izaći na slobodu i da će predstavljati opasnost, pošto mu je u tom trenutku ostalo oko 6 godina robije - počinje Mašan.

- Posle odslužene kazne, a pušten je nekoliko godina ranije, zbog dobrog vladanja, mediji su saznali da je ponovo na slobodi i da se nalazi u Malči. Kolege iz "Eksploziva" otišle su da urade priču o tome da li se narod plaši, ali i da čuju njegovu stranu. Njegovi roditelji su ih primili. Kad se on pojavio, krenuo je uragan besa, krenuo je da ih napada i preti, a pogotovo kad je saznao da su sa "Prve". Pitao je "Je l' Mašan tu?". Oni su rekli "Nije", a on njima "Ne bi se ni vratio da jeste, naći ću ga sigurno!" - priseća se Lekić.- Pretio je kolegama tužbama ako bilo šta objave. Kolege kažu da nikad takav jeziv pogled i strah nisu osetili, takvu jezu. Preneli su mi to, naravno. Ja sam rekao da bih baš voleo da se vidim oči u oči sa njim - kaže nam Mašan koji je bio na terenu kada je oteta mala Monika i sve dok je trajala potraga za njom.

- Kad se saznalo da je oteo Moniku ekipa i ja smo krenuli u taj deo i bukvalno smo u jednom trenutku bili jako blizi kuće u kojoj je držao nesrećno dete. Tada je na nekoliko kilometara primećeno kako beži, žandarmi su odmah krenuli za njim, kao i mi, ali nažalost pobegao je - prenosi Mašan jednu od situacija tokom potrage.

Sada kada je uhapšen, Lekić za Malčanskog berberina ima samo jednu poruku:

- Sada neka u zatvoru čeka novi Dosije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading