Žigosao ženu, terao je da jede izmet, iskrivio šipku od silnog udaranja... a sada ŠETA SLOBODAN!

Autor: blic.rs

Hronika

07.01.2020

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmet Marinković, nasilnik koji je pravosnažno osuđen na tri godine i tri meseca jer je brutalno tukao svoju nevenčanu suprugu Mariju Ferizović, pušten je na slobodu nakon što je odslužio kaznu.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Marija Ferizović

Marinković je izašao iz zatvora nekoliko dana pre Nove godine.

Ahmet Marinković, nasilnik koji je pravosnažno osuđen na tri godine i tri meseca jer je brutalno tukao svoju nevenčanu suprugu Mariju Ferizović, pušten je na slobodu nakon što je odslužio kaznu.

Marinković je prvostepenom presudom Drugog osnovnog suda osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a uprkos žalbama i odbrane i tužilaštva, Apelacioni sud je presudu potvrdio.

Ovaj muškarac osuđen je jer je u Kaluđerici u septembru 2016. godine brutalno isprebijao svoju ženu. 

Cela Srbija bila je ozbiljno potresena kada su fotografije isprebijane, mučene i žaračem žigosane Marije preplavile sve medije. U međuvremenu, Ahmet je pred sudom negirao da ju je pretukao. 

Marinković je na početku suđenja tvrdio je da nije on supruzi naneo povrede i opekotine niti da ju je mučio dva dana zaključanu u stanu, već da je "Marija ili samu sebe tukla, ili je to učinio njen ljubavnik".

Kako je utvrđeno, Ahmet je mučenje žene započeo nakon svađe zbog navodnog Marijinog neverstva. Marinković je suprugu tukao najpre šipkom od usisivača, koja se od siline udaraca iskrivila, pa je prebijanje nastavio pesnicama.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Zatim joj je isekao kosu i trepavice makazama i žiletom, i to pred njihovim maloletnim sinom. Pretio joj je i da će joj makazama probušiti oko.

- K...o, daću devetorici da te j..u, radićeš ko ku**a, a ja ću da budem sa tvojom sestrom! - rekao je Ahmet Mariji i nastavio da je šutira nogama u glavu.

Potom je za prebijanje iskoristio letvu u kojoj se nalazio ekser koji se Mariji zario u nogu, pa ga je potom jedva iščupao kleštima.

Cigaretom joj je zatim ispekao uho, a pekao ju je i žiletom i improvizovanim metalnim žaračem koji je prethodno ugrejao na ringli.

Mariju je potom silovao više puta, bacivši je preko kuhinjskog stola. Zatim je po žrtvi urinirao i naterao je da kašikom jede izmet iz pelene jednog od njihove dece. Kašikom ju je hranio i svojim izmetom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading