Strahota u Velikom Gradištu: Krvnički pretukao ženu za doček Nove godine

Autor: Informer, Republika

Hronika

08.01.2020

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir B. (61) iz Brnjice kod Golupca, osuđen je pravosnažno pred Osnovnim sudom u Velikom Gradištu na jedinstvenu kaznu od 10 meseci kućnog zatvora uz elektronsko praćenje, zbog tri krivična dela - nasilje u porodici, nedozvoljeno držanje oružja i neovlašćeni promet akcizne robe.

Foto: Ilustracija

Ova presuda doneta je 3. januara, na predlog osnovnog javnog tužioca, prema sporazumu o priznanju krivice sklopljenim sa optuženim.

Osim na kućni zatvor, on je osuđen i na novčanu kaznu od 50.000 dinara, a platio je i 16.000 na ime troškova postupka.

Optuženi je uhapšen 1. januara u popodnevnim satima, jer je, u alkoholisanom stanju, fizički i psihički maltretirao svoju suprugu, vređao je, psovao, udario pesnicom u glavu i pretio da će da je ubije pištoljem.

U sklopu presude, njemu je izrečena i mera zabrane prilaska oštećenoj na manje od 20 metara, kao i zabrana komunikacije na godinu dana.

Prilikom pretresa kuće, policija je pronašla nelegalni pištolj CZ M-57 od 762 mm i 67 metaka za njega, a u dvorištu 480 litara nafte za preprodaju, pa je optužen i za nelegalno oružje i za nelegalni promet akcizne robe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading