Bivši cimer Malčanskog berberina otkrio kako se monstrum ponašao u zatvoru: Imao je neki bolestan pogled, zastrašujući

Autor: novosti.rs

Hronika

09.01.2020

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao "malčanski berberin", koji je osumnjičen za otmicu i zlostavljanje Monike K. (12) iz Suvog Dola kod Niša, u zatvoru je proveo ukupno 21 godinu i to zbog silovanja, otmica, krađa, prevara. Kazne je služio u zatvorima u Požarevcu i Nišu.

RepublikaFoto: Photo by Elizabeth Jamieson on Unsplash/MUP/Face App
Ninoslav Jovanović

Punih dvanaest godina delio je ćeliju u niškom zatvoru sa istim cimerom, a kako saznajemo, za to vreme izvršavao je sve što mu se kaže i nije pravio probleme. Bio je, kažu naši izvori, uglavnom povučen i malo je pričao.

- Uvek pognute glave, poslušan i tih, nije pravio probleme, ali je svima bio mnogo čudan - priča bivši zatvorenik, koji je "ležao" u istom delu niškog KPZ u kom je Jovanović izdržavao dvanaestogodišnju kaznu zbog silovanja. - Imao je neki bolestan pogled, zastrašujući. Nije se uključivao u zatvorske aktivnosti, poput ostalih, odlazio je po obroke, pa nazad u ćeliju.

Sagovornik kaže da "berberin" nikad nije mnogo pričao i nije imao prijatelje među zatvorenicima.

- Njegov cimer se nije žalio na njega, ali ga je maksimalno izbegavao. Dugo su delili prostoriju. Znali smo ko je i šta je radio, valjda se plašio da mu neko ne naudi u zatvoru - kaže nam bivši osuđenik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading