Uhapšen nasilnik iz Velikog Gradišta: Tukao majku i babu jer nisu htele da mu prepišu imovinu!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

10.01.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila B.B. (32) iz Biskuplja kod Velikog Gradišta, zbog sumnje da je 8. januara izvršio nasilje u porodici nad svojom majkom S.B. (51) i babom G.B. (72).

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Do sukoba je došlo kada su njih dve odbile da na njega prevedu vlasništvo nad kućom, kombi vozilom i putničkim autom marke "audi". On je najpre majku više puta udario pesnicom po glavi i telu, a onda odgurnuo babu koja je pokušala da zaštiti svoju ćerku.

Pošto su obe pale, on ih je uhvatio za kosu i vukao po podu. Kad su se oslobodile, pobegle su u sobu i zaključale se. On je tada nogom razvalio vrata, ali ih nije napao, već je svoje dve maloletne ćerke iz razvedenog braka, koje su im bile u poseti za Božić, odveo kod njihove majke u Veliko Gradište.

Pri povratku, svratio je u policiju i prijavio da su ga majka i baba napale. Međutim, na licu mesta policija je zatekla dve uplakane i povređene žene i nakon toga uhapsila nasilnika. Inače, on je i ranije bio hapšen zbog nasilja u porodici, i to nad bivšom suprugom, zbog čega je 2016. godine osuđen na godinu dana zatvora, uslovno na dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading