Kasapin iz Niša ide na psihijatrijsko posmatranje: Saslušana devojka koju je izbo nožem!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

10.01.2020

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu saslušana je Ivana B.( 31) iz Niša, koja se do juče nalazila na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice Kruševac zbog saniranja teških povreda koje joj je naneo Nišlija L.M.(24)

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pokušaj ubistva devojke dogodio se pre nedelju dana u jednom stanu kruševačke višespratnice , koji među komšijama u Ulici Majke Jugvaži kao "hostel" koji se "izdaje na noć".

Prilikom napada na devojku iz Niša, njen dobro poznati Nišlija L.M. kasapinskim nožem povredio je i jednog mladića iz Kruševca, čiji se inicijali imena ne saopštavaju.

Prilkom saslušanja osumnjičenog napadača i devojke koja je napadnuta, potvrđeno je da se slučaj odigrao u zoru, oko 7 sati, u stanu pri vrhu višespratnice. Ona je tom prilikom zadobila više ubodnih rana u predelu ruku i leđa, a momak iz Kruševca imao je posekotinu po ruci.

Njih dvoje su posle saniranih povreda napustili kruševačku bolnicu, a napadaču L.M. određen je pritvor. Ali, kako nezvaničnomo iz izvora bliskih istrazi, on će kao poremećena osoba biti poslat na psihijatrijsko posmatranje u specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading