Suprug pretučene komunalne policajke otkrio šta se dešava sa njom

Autor: kurir.rs

Hronika

13.01.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alisu Mehmetović, pripadnicu komunalne milicije u nedelju je je oko 12.30 časova u glavu udarila prodavačica na Vidikovačkoj pijaci u Beogradu.

RepublikaFoto: twitter.com/Vladimir savic PZBS
Trenutak obračuna

Incident se dogodio, kada je Alisa pokušala da prodavačici oduzme švercovanu robu. Prodavačica je uhapšena posle napada, a Alisa je prebačena u bolnicu.

Posle napada, oglasio se Alisin suprug M. N. sa koji je sa sinom došao na mesto incidenta, prenose beogradski mediji.

- Ovo je strašno šta se dogodilo mojoj ženi! Ona se nalazi na maksilofacijalnom odeljenju. Jako je uznemirena, stalno plače i pod stresom je, jer ne može da veruje šta joj se dogodilo. Ovo je bruka i sramota - rekao je tom prilikom.

Kako je naveo, njegova supruga je doživela traumu za ceo život.

- Otišla je zaradi parče hleba, a onda se dešava da je neko prebije na radnom mestu! Doživela je traumu za ceo život. Postupila je u skladu s poslom koji obavlja, a pretrpela je nasilje i nikada nije prekoračila ovlašćenja. Ovo je upozorenje da se ovako nešto nikada ne ponovi i apelujem na sve da se stane na put tome! Žene treba da se zaštite od nasilja - poručio je Alisin suprug.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading