Obesio se zbog dugova? Ostavio šestoro siročadi da se bore sa nemaštinom

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

13.01.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac Z. S. (37), iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, rano jutros izvršio je samoubistvo vešanjem, kako se sumnja, iz nemaštine. Iza sebe ostavio je šestoro dece i suprugu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Kako piše portal "Novosti", ništa nije slutilo da će Z. S. dići ruku na sebe. Nedelju veće sedeo je sa porodicom u kući, a kako kažu, samo je u jednom trenutku ustao i otišao bez reči.

Kako se cele noći nije vratio supruga je krenula u potragu za njim i pronašla ga u bašti, u kojoj je često provodio vreme, obešenog o drvo...

Njegov najastariji sin, Nenad S. (19) rekao je da je Z. S. radio brojne poslove i da ne može da veruje da se ubio zbog nemaštine.

- Otac je znao svašta da radi, moleraj, nadničio je, sve je radio kako bi mogao da izdržava porodicu. Ne mogu da verujem da mi se otac ubio zbog nemaštine. Imali smo dug za struju, ali mnogi žive bez struje, pa šta? - rekao je nesrećni mladić koji živi i radi u Zaječaru.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni...

Prema nepotvrđenim informacijama ni Z. S., ni njegova supruga nisu bili zaposleni, a struja im je bila isključena jer godinu dana nisu plaćali račune.

Muškarac za sobom nije ostavio oproštajno pismo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading