Kako uđem u kuću, plačemo svi redom! Majka brutalno ubijenog Marka iz Sombora skrhana bolom, komšije u neverici

Autor: Jasminka Miljuš

Hronika

15.01.2020

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đurović (28) ubijen je preksinoć u Somboru. Njega je nepoznati muškarac napao nožem, a potom pobegao. Nesrećni mladić je ubrzo nakon napada podlegao povredama.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
TUGA Marko Đurović (28)

Zločin se dogodio u trenutku dok je Marko sa ocem šetao Prvomajskim bulevarom.

- Prema nezvaničnim informacijama, na njega je iznenada nasrnuo nožem maskirani muškarac sa crnom kapom na glavi. Zadao mu je dva uboda u srce i pobegao u pravcu ulice Staparski put - kaže izvor blizak istrazi.

Pomoć u apoteci

Nesrećni mladić je nekako uspeo da dođe do obližnje apoteke koja se nalazi u blizini mesta nesreće kako bi potražio pomoć, ali je ubrzo podlegao povredama.

- Znam Marka kao dobrog i ljubaznog mladića koji se nikome nikada nije zamerio. Bio je popularan među devojkama zbog izgleda i ponašanja. Išao je u teretanu i bio je vrlo zgodan i lep momak. Ne verujem da ga više nema i stalno se pitam zašto je ubijen - priča jedan od Markovih poznanika.

 

 

U Markovoj ulici Roze Luksemburg, na periferiji Sombora, muk. Na kapiji se pojavila Markova majka. Vidno skrhana, jedva je izgovorila da joj suprug nije kod kuće i da ne želi ništa da komentariše, a potom se vratila u kuću.

- Molim vas, pustite nas da tugujemo - kratko je dodala mlađa žena koja se pojavila na vratima, a potom je i ona ušla.

Napadač nije migrant

Telo nastradalog mladića je poslato na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu, a za ubicom se intenzivno traga.

- Nemamo nikakvih novih saznanja, osim toga da se ne radi o napadu migranata, kako su neki posumnjali. Naime, potvrđeno je da je napadač pričao na čistom srpskom jeziku - dodao je izvor iz istrage.

Radio na Malti

Nedaleko od kuće Đurovića komšija prikuplja novac za pomoć porodici stradalog.

- Ovde je takav običaj. Kada se nekom dogodi smrtni slučaj, pomažemo koliko ko može. Još ne verujem da novac sakupljam za Marka. Kako uđem u kuću, plačemo svi redom. Ovo je ogromna tragedija. Ne znam kako će njegovi sve ovo izdržati. Marka znam, bio je divan i dobar mladić. Jedno vreme je radio kao konobar na Malti, gde mu je i otac bio. Onda se nešto razboleo i više nije odlazio. Bio je primeran mladić, ne znam zašto bi neko poželeo da ga ubije - priča komšija kroz suze.

Ubijeni mladić, osim roditelja, ima i brata, koji radi u inostranstvu, i sestru, koja je udata i živi u Somboru. Nezvanično, ubijeni mladić je rođeni brat supruge jednog od inspektora somborske policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading