Branko priznao da je ubio bivšu ženu: Ovo je jezivi iskaz ubice iz Odžaka

Autor: Kurir, Republika

Hronika

14.01.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Manić (50) iz Karavukova kod Odžaka, koji je prekjuče sa sedam hitaca izrešetao bivšu ženu Violetu Mladenović (51), priznao je zločin u Višem javnom tužilaštvu u Somboru, nakon čega mu je određen jednomesečni pritvor.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, Manić je na saslušanju kod tužioca ispričao zbog čega je ubio Violetu, sa kojom se sudski razveo pre šest meseci, nakon 27 godina braka.

- Priznajem da sam ubio Violetu i ne kajem se. Pre neki dan smo imali ročište oko podele zajedničke imovine, tačnije kuće, koju smo zajedno sagradili i u njoj podigli dvoje dece. Posle ročišta sam joj rekao da odustane od polovine kuće, jer nisam hteo nikome da dajem svoj dom, hteo sam sam da uživam u njemu. Tada mi je rekla da neće odustati zbog dece, a ja sam joj tada rekao da ću je ubiti - rekao je juče Manić pred tužiocem.

Podsetimo, Manić je u ponedeljak rano ujutru naoružan pištoljem došao do kuće u Karavukovu, u kojoj je Violeta živela sa svojom majkom posle razvoda od Manića. Sačekao je da nesrećna žena izađe iz kuće po drva, i čim ju je ugledao na pragu, počeo je da puca.

- Ispalio je ukupno sedam metaka. Kada je žena pala, prišao joj je i iz blizine ispalio još po jedan metak u glavu, srce i stomak. Uverivši se da je mrtva, otišao je sa mesta zločina, pozvao policiju i rekao im da dođu po njega - kaže izvor i dodaje da je mrtvu Violetu zatekao sin kada je došao sa posla da je obiđe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading