UŽAS NAD UŽASIMA! Žena iz Malče izmislila silovanje da bi se osvetila ljubavniku, evo šta se desilo KOBNE VEČERI

Autor: blic.rs

Hronika

15.01.2020

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv žene E. S. iz Malče niška policija podneće krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljiavanja otmice i silovanja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Ona je niškoj policiji prijavila da su je 13. januara ispred kuće otela dva muškarca maskirana fantomkama i da su je odveli u susedno selo Pasjača gde su je, kako je rekla, tukli i silovali kako bi naplatili navodni dug njenog muža u iznosu od 500 evra. Međutim, kako se saznaje, policijskom istragom došlo se do drugačijih saznanja.

- Policija je u razgovoru sa svedocima utvrdila da se ona 13. januara sa jednim bračnim parom, taksi vozilom, uputila u Svrljig kod jednog muškarca kako bi zajedno praslavili Srpsku novu godinu. Taj čovek je inače prijatelj sa parom sa kojim je ona došla kod njega, a kako se sumnja on je već izvesno vreme u ljubavnoj vezi sa E. S. Međutim, E. S. i on su se pred zoru posvađali i potukli, nakon čega je ona otišla - kaže izvor.

Kako bi se opravdala pred suprugom sumnja se da je E. S. izmislla celu priču o otmici, koju je ispričala policiji, a da bi prijava bila još uverljivija u policijsku stanicu došla je sa suprugom.

E. S. sada preti od tri meseca do tri godine robije, kolika je kazna za krivično delo lažno prijavljivanje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading