Pronađen leš u Leskovcu: Policija zatekla jeziv prizor, muškarac ležao pored trafostanice!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

16.01.2020

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo muškarca starog oko 60 godina pronašla je leskovačka policija,u četvrtak 16.januara, unutar kruga zapuštenog tekstilnog kombinata "Resort" u Leskovcu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nesrećni čovek je život skončao najverovatnije usled strujnog udara jer je njegovo telo pronađeno nakon nekoliko sati u neposrednoj blizini trafostanice zapuštene fabrike na putu ka Zaplanju.

Lekari Hitne pomoći koji su pristigli na poziv policije mogli su da konstatuju samo smrt, ali stvarne uzroke utrdiće obdukcija i detaljna istraga koje su u toku.

Incident se dogodio u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice u Leskovcu, a šta je radio ovaj nesrećni čovek u noćnim uslovima u krugu fabrike kojeg od veoma prometne ulice deli visoka metalna kapija, pitanje je na koje će najverovatnije dati odgovor leskovačka policija.

Nezvanično saznajemo da je u Leskovcu veoma "popularna pozajmica" (krađa) elektromaterijala. Obično se otuđuje kabl sa bakarnim provodnikom. Navodno se tako "pribavljeni" kablovi i drugi elektromaterijal, pali na perifieriji grada, a nadomak romskog dela naselja "Slavko Zlatanović", i tako se očišćeni bakar prodaje se za malu paru obližnjim otkupljivačima sekundarnih sirovina u ovome gradu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading