Počelo veštačenje telefona vlasnika "Jovanjice": Češljaju Koluvijine poruke i kontakte!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

17.01.2020

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dopunsko veštačenje mobilnog telefona Predgrada Koluvije, osumnjičenog u slučaju "Jovanjica" počelo je danas u skladu sa naredbom Tužilaštva za organizovani kriminal.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Predrag Koluvija

- Tužilaštvo je tražilo da se izvrši dopunsko veštačenje - analiza pojedinih četova sa konkretnim kontaktima i analiza svih komunikacija i četova za konkretne datume, kao i za dan kada je Koluvija uhapšen - rekla je Koluvijin branilac Zora Dobričanin Nikodinović.

Takođe će biti obavljena analiza i poređenje imenika i kontakata, dodala je advokatica.

- Posao je obiman i trajaće više dana. Veštačenje obavlja Služba za specijalne istražne metode Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), koja se inače bavi ovom vrstom veštačenja - rekla je Dobričanin Nikodinović.

Inače, Koluvija, koji je većinski vlasnik kompanije "Jovanjica" i njegovi saradnici uhapšeni su 14. novembra, a istraga protiv njih se vodi zbog sumnje da su izvršili krivicno delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Specijalni sud u Beogradu produžio im je pre tri dana pritvor za još 30 dana.

Oni se sumnjiče da za uzgajanje marihuane na tom poljoprivrednom dobru, gde je prema nvodima MUP zaplenjeno 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika ove opojne droge u sirovom stanju, težine skoro četiri tone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading