Otkriven identitet teško ranjenog mladića: Bambalićev sin upucan na Banovom Brdu, strica pokušali da mu ubiju više puta!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

19.01.2020

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnoj pucnjavi na Banovom Bradu ranjen je Vanja Č. (22), sin Predraga Asanovića, poznatijeg kao Peđa Bambalić.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Predrag i njegov brat blizanac Nenad Asanović, u javnosti su poznati kao braća Bambalić, licencirani su menadžeri FIFA od Fudbalskog saveza Srbije. 

Mediji su ranije pisali da su se devedesetih družili s Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom, ali su im se putevi razišli, te su se braća posvetila legalnom biznisu.

Zastupali su nekoliko poznatih fudbalera, uglavnom igrače Crvene zvezde i Čukaričkog. 

Inače, poslednji put u javnosti se o njima pričalo 2015. godine kada je Nenad ranjen u Ulici kneza Višeslava. Takođe, Nenad Asanović je 2006. godine ranjen u njihovom kafiću "Bambino" na Banovom brdu,  dok je sedeo sa fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Trajkovićem.

Podsetimo, Vanja Č. i Luka J. (23) teško su ranjeni u pucnjavi u Ulici Pere Todorovića, a na njih je zasad nepoznati napadač ispalio više hitaca a potom pobegao. Policija je ubrzo našla i zapaljen automobil marke "ford" prekoputa Topčiderskog groblja na samoj krivini u šumi.

Potraga za napadačima je u toku, a lekari se bore za život Vanje Č.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading