Oglasio se Cakanin muž i izneo detalje nesreće: Mene je sve ovo jako pogodilo

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

19.01.2020

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug pevačice Dragice Radosavljević Cakane, Nebojša Negić, naleteo je 24. decembra u beogradskom naselju Sremčica automobilom na pešaka, koji je nakon tri nedelje preminuo.

Foto: e-stock agency
Nebojša Negić

Nebojša Negić izneo je detalje situacije navodeći kako je sve vreme bio uz povređenog nakon nesreće, kao i da se konstantno raspitivao o njegovom zdravstvenom stanju. Kako tvrdi, sve se dogodilo kada se vraćao s posla, u mračnom delu ulice. Njegov automobil je, kako kaže, bio tehnički ispravan, a prema njegovim rečima alkotest je pokazao da je imao 0,00 promila alkohola u krvi.

- Želim pre svega da izjavim svoje nadublje izvinjenje i saučešće porodici preminulog gospodina - na samom početku razgovora rekao je Nebojša, i izložio detalje nesrećnog slučaja.

- Ja sam se tog dana, 24. decembra, vraćao kući sa posla, bilo je negde oko 15 i 30 časova. Kretao sam se Beogradskom ulicom, vreme je bilo loše, padala je kiša i bila je sumaglica. Ja sam se kretao kolonom vozila, koja se kretala vrlo sporo, eto, neki prosek je možda bio nekih 20 km/h.

- Oko nekih 16 i 30 cela kolona je stala na jedan pešački prelaz i posle toga smo krenuli. Nakon toga nije prošlo ni minut možda, začuo sam jedan tup udarac i video siluetu čoveka, koji mi se bukvalno bacio na haubu. Mahinalno sam počeo da kočim i pokušao da ga izbegnem, ali je taj gospodin pao na haubu i samo skliznuo sa haube. Da li je taj čovek udario glavom o beton kada je skliznuo, to stvarno ne znam.

- Kada sam se zaustavio, odmah sam istrčao iz vozila, prišao mu i zagrlio ga. Ja njega nisam kolima ni dotakao u smislu kočenja, znači nisam prešao autom preko njega. On je bio u svesnom stanju, ali nisam uspeo baš neku komunikaciju da uspostavim sa njim. Odmah sam nazvao Hitnu pomoć i policiju koja je dmah došla na mesto nesreće, dok je Hitnoj pomoći trebalo malo više vremena - objasnio je Nebojša.

Foto: ST/Vladimir Lukić

- Ja sam njega držao sve vreme do dolaska Hitne pomoći, ali mi niko nije prišao, neko ko ga je možda poznavao. Nisam saznao ni njegovo ime, ni ko je, baš ništa. Pokušao sam da mu pomognem, ali plašio sam se naravno da nešto ne otežam. Nakon toga radio sam alkotest, koji je pokazao da nemam alkohola u krvi i sve ostale procedure sam ispoštovao - istakao je Cakanin suprug.

- Nakon nesreće, konstantno sam komunicirao sa ljubaznim medicinskim sestrama koje su mi izlazile u susret i davale informaciju narednih par dana o stanju nastradalog gospodina. Međutim, one su mi uvek davale isti odgovor, da je stanje nepromenjeno. Mene je ova nesreća jako pogodila, osećao sam se loše danima, izbegavao sam kontakte. Eto, sve praznike sam proveo sam bez žene, bez dece, bez unuka. Eto, izabrao sam da u toj nekoj samoći odbolujem to - ispričao je Nebojša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading