Divljanje na putevima u Srbiji: Muškarac vozio 190km/h, žena oborila rekord, letela preko 160

Autor:

Hronika

21.01.2020

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, kontrolisali su na auto-putu saobraćaj takozvanim presretačima i tom prilikom zaustavili dva vozača zbog nasilničke vožnje koji su vozili brzinom i do 190 kilometra na čas.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Policijski službenici podneli su prekršajnu prijavu protiv vozača koji je na auto-putu, gde je brzina kretanja ograničena na 80 kilometra na čas, upravljao vozilom brzinom 190,2 kilometra na čas zbog prekršaja nasilničke vožnje.

Takođe, policija je zatekla žensku osobu koja je upravljala vozilom brzinom od 169,4 kilometra na čas, zbog čega je protiv nje podneta prekršajna prijava.

Policija apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja vozila postojećim zakonskim normama budući da je neprilagođena brzina najčešći faktor nastanka saobraćajnih nezgoda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

21.01.2020 16:04

Verovatno je "mala"žurila sa kršem od auta 160 km/h na neki rijaliti program da povuče neki dim za dobru dnevnicu,razumite je,bitno da nije vozila ušmrkana kao neki"glumci".