Optuženi za ubistvo Blaža Đurovića negirao glasine! VESKOVIĆ: Ne poznajem Filipa Koraća

Autor:

Hronika

21.01.2020

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Nemanji Ivanovu i Darku Veskoviću, optuženim za ubistvo Blaža Đurovića (39) u martu 2008. godine u naselju Dušanovac, nastavljeno je juče u zgradi Specijalnog suda zbog bezbednosti.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Filip Korać

- Nemam kome da se obratim, sem sudu. Nikada mi niko nije nudio status svedoka-saradnika niti mojim advokatima. Samim tim, nisam ni mogao da budem svedok-saradnik. Ne bih imao o čemu da svedočim. Filipa Koraća ne poznajem i on nije odgovoran za napad u Nemačkoj u kojem je ranjen moj brat. Ako od nemačkih vlasti zatražite informacije, saznaćete ko je to uradio. Molim sud da me zaštiti, kao i moju decu, i očekujem fer suđenje - rekao je Darko Vesković.

Blažo Đurović izrešetan je u sačekuši ispred kuće svog brata neposredno pošto je dovezao sinovca kući. Vozilo BMW koje je korišćeno u napadu pronađeno je spaljeno u Tekeriškoj ulici, ali nije u potpunosti izgorelo, tako da je policija uspela da dođe do DNK, koji su, prema navodima optužnice, ostavili Vesković i Ivanov.

Zbog umešanosti u ovaj zločin bila je izdata poternica za Filipom Koraćem, koja je nedavno povučena zbog "nedostatka dokaza".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading