KOMŠIJE NASTRADALE VASPITAČICE U ŠOKU: Delile smo dobro i zlo, a sada je više nema

Autor: Tanjug

Hronika

22.01.2020

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred porodične kuće Marine Petković, koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle Rakonjac, u Novoj Pazovi vladao je muk i neverica zbog njene tragične pogibije.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Pavle i Marina

Kako za "Novosti" kažu komšije nesrećne devojke iz Ribareve ulice, ona je bila mirna i dobra devojka.

- U šoku smo zbog vesti da je Marina nastradala. Ne možemo da verujemo da se ovo desilo. Njena porodica je poštena i vredna, a ona je radila kao vaspitačica. Prema svima se ophodila sa poštovanjem - neutešno pričaju komšije.

Devojka koju smo zatekli u blizini porodične kuće nesrećne devojke nije znala da joj je drugarica preminula.

- Pa ja Marinu znam čitav život. Zajedno smo odrasle i provele detinjstvo. Da li je istina to što mi kažete? Ovo je strašno šta se desilo. U velikom sam šoku. Zajedno smo delile i dobro i zlo. Do juče smo bile zajedno, a sada je više nema - u suzama je pitala.

Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su u utorak jutro u 9.30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako saznajemo od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading