TRAGEDIJA! Poginula braća na Ibarskoj magistrali: Obilazili kamione, smrvio ih autobus!

Autor:

Hronika

23.01.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškom udesu kod Kraljeva poginula su braća Erdan Husović (18) i Selim Halilović (28), a teško povređenoj Selimovoj majci Neimi Halilović (49) lekari se bore za život.

Foto: youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal
Jezive scene sa mesta nesreće!

GOLF SMRSKAN

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila se juče ujutro oko šest časova na Ibarskoj magistrali kod mesta Tavnik u blizini Kraljeva. Inače, svi putnici iz auta su iz Rožaja u Crnoj Gori, a stradali mladići bili su braća od tetke.

- Golf koji se kretao u smeru od Preljine ka Kraljevu u jednom trenutku je pokušao da pretekne dva kamiona koja su išla jedan iza drugog. Za volanom je bio mlađi brat Erdan, koji je punom brzinom naleteo na autobus firme "Vihor" koji je išao iz suprotnog pravca. Tresak je bio strahovit, a od siline udara golf je potpuno smrskan. Erdan je poginuo na licu mesta, a ubrzo je izdahnuo i Selim - kaže za Srpski telegraf izvor iz policije.

Crna sreda odnela još dva života

U saobraćajnim udesima u Srbiji za samo tri sata juče su poginule četiri osobe. Osim dva mladića na Ibarskoj magistrali, dogodila su se još dva sa smrtonosnim ishodom. Kod Male Krsne u blizini Smedereva oko osam časova automobil je skrenuo u suprotnu traku i naleteo na kamion. Vozač automobila stradao je na licu mesta. U mestu Banja kod Aranđelovca oko devet časova u sudaru je poginula još jedna osoba, a dve su povređene.

GUSTA MAGLA

Na lice mesta su, po rečima svedoka, brzo došle i ekipe policije i Hitne pomoći, kao i vatrogasci-spasioci, koji su morali da seku iskrivljeni metal da bi došli do tela žrtava.

- Uslovi vožnje su bili izuzetno teški, bilo je magle na putu, što je smanjilo vidljivost na 50 metara Takođe je bila zora, oko šest časova, što je još više smanjivalo vidljivost. Momak koji je vozio putnički automobil nije bio dovoljno iskusan za takve uslove vožnje i to se završilo katastrofom. On je potpuno pogrešno procenio situaciju i kasno je primetio autobus. Pokušao je da se vrati u svoju traku, ali nije uspeo. Udario je u levu stranu autobusa i nije mu bilo spasa - kaže izvor iz policije.

Šokirani putnici iz autobusa mogli su samo da gledaju jezive scene i ljudska tela u iskrivljenoj limariji. Sreća pa niko od putnika u autobusu nije povređen.

- Kada su vatrogasci izvadili tela, za mladiće je već bilo kasno, bili su obliveni krvlju i bez znakova života. Mislili smo da je i žena mrtva, ali su lekari videli da još diše. Ona je hitno prebačena u kraljevačku bolnicu - ispričao je jedan od svedoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading